Домашна горчица
22 Декември 2011
14960
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
50 г черно синапено семе
50 г бяло синапено семе
1 ч. л. семе от копър
1–2 бр. карамфил
4 с. л. винен оцет
2 с. л. мед
50 мл бяло вино
сол на вкус
В мелачка се изсипват черното и бялото синапено семе. Добавят се семето от копър и карамфила и всичко се смила.
Прибавят се виненият оцет, медът, виното, овкусява се със сол на вкус и отново се блендира.
Наливат се 100 мл вода и отново се блендира.
Готовата горчица се прехвърля в бурканче и се оставя да престои поне 8 часа преди консумация.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари