Домашна лучена яхнийка с пиле
3 Октомври 2015
26654
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Пилето (най-добре да е прясно) се почиства, измива и нарязва на порции. Лукът се нарязва на едро и заедно с порциите пиле се запържват в сгорещеното олио. Месото се поръсва с брашното, червения и черен пипер. Бърка се често и постепенно се налива топла вода, докато количеството достигне 3 ч.ч. общо. След като месото поври, се добавят обеленият и настърган домат, нарязаните чушки, нарязания магданоз, счукания чесън и сол на вкус. Яхнията се оставя да къкри на тих огън, докато месото омекне добре.
Автор: lakomnik.bg
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари