Домашна сангрия
20 Юни 2012
14233
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Приготвя се минимум ден преди консумацията. Плодовете се нарязват на кубчета. Желателно е да се оставят малко от тях с корите за да се получи тръпчивият вкус на сангрията. Добавя се всичко, без лимонадата, и се оставя в хладилник. Лимонадата добавяме непосредствено преди сервиране.
Могат да се добавят и други плодове според сезона, но внимавайте само с бананите и ягодите, защото се вкисват бързо.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари