За всички пристрастени към шоколада имаме рецепта, която ще ви накара да отидете веднага в кухнята и да опитате тази рецепта. Не трябва да се пече, така че е идеален за всички тържества, които следват в топлите дни.
600ml сметана
150g тъмен шоколад
200g бял шоколад
200g млечен шоколад
1 чаша обикновени бисквити
3 супени лъжици масло или олио
Разтопете тъмният шоколад и в него се добавят 200ml сметана. Оставете в хладилника за около 1 час, за да се втвърди сместа.
В друга тенджера разтопете белият шоколад с 200ml сметана и го поставете в хладилника.
Процедурата се повтаря и с млечния шоколад.
В същото време, докато чакате да се втърдят шоколадите, в тиган подгответе основата на тортата.Смесете маслото и бисквитите и красиво попълнете цялата повърхност на тигана. След като приключите с приготвянето на подложката, поставете всеки пълнеж специално.
По желание можете да добавите и сметана и шоколадови пръчици или някакъв плод.