1/2 кг телешко месо
1 каф. чашка олио
1 кг зелен фасул
50 гр масло
1 глава лук
1 с.л. доматено пюре
4-5 домата
1 с.л. брашно
1 ч.л. червен пипер
магданоз, копър
1 глава чесън
сол
Месото се почиства от жилите и се нарязва на кубчета. Запържва се добре от всички страни в тенджерка, след което към него се добавя накълцаният лук и също се запържва. Щом поомекне лукът, се добавят червеният пипер и разреденото с малко вода доматено пюре - колкото да покрие месото. Осолява се на вкус, тенджерата се затваря с капак и се вари на умерен огън до омекване на месото. Щом поомекне, към него се прибавя почистеният и нарязан зелен боб, както и накълцаните домати и нарязаният чесън. Малко преди да се дръпне от огъня, към ястието се добавят размитото в малко вода брашно и маслото. Наръсва се с наситнения магданоз и копър и се поднася с лъжица кисело мляко.