За тестото:
От двете яйца се отделят белтъците от жълтъците и се разбиват на пяна, добавят се 10 супени лъжици захар и се бие, докато захарта се разтопи. След това към тях се разбъркват и двата жълтъка. Добавят се 12 супени лъжици мляко, 12 супени лъжици брашно и 1 бакпулвер.
Всичко се разбърква и се поставя в намазана с олио и поръсена с брашно. Пече се в предварително загрята фурна при температура 250 градуса около 10 минути. По същия начин се приготвя и другата кора. След това с помощта на формичка (обикновена чаша) от корите се изрязват кръгли парчета тесто.
За пълнежа:
250 грама захар се разтваря в 100 мл вода. Останалата част от едната кора се надробява и се добавя в разтворената захар, разбърква се добре и се прибавят 4 супени лъжици конфитюр. Всичко се разбърква до хомогенна смес и след това се добавя настърганата кора от портокала. Още веднъж добре се разбърква и пълнежът се намазва върху кръглите парчета тесто.
Глазура:
Шоколадът се разтопява с маслото и с глазурата се мажат сладките.
Добър апетит!