Домашни кебапчета за нула време и съвсем малко съставки

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Домашни кебапчета за нула време и съвсем малко съставки
Домашни кебапчета за нула време и съвсем малко съставки
21834
Домашни кебапчета за нула време и съвсем малко съставки
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Сочните домашни кебапчета за обяд или вечеря са класически вариант. Много по-рядко домакините си правят сами, въпреки че съставките са еднакви. 

Представям ви невероятно лесна рецепта за кебапета в тиган . Има идея за тези, които не обичат пържената храна. Можете да изцедите месото в застлана с пергамент тава и да печете във фурна или пък на скара, ако имате. Запишете и опитайте веднага щом получите шанс!

Съставки

Свинско месо 550 гр

Лук 1 бр

Чесън 2 скилидки

Мляко 100 мл

Слънчогледово олио на вкус

Сол на вкус

Подправка за месо на вкус

 

Подготовка

Накълцайте в чопът свинското месото и лука и комбинирайте съставките с чесъна, млякото, солта и подправките в купата на блендера. 


Поставете получената маса в сладкарски плик, отрежете върха. 


Загрейте растително масло в тиган, изцедете колбасите. Запържете ги от всички страни, докато се изпекат

За да приготвите кебапчета от кайма, можете да използвате конвенционална месомелачка, след като предварително сте инсталирали приставката за фино смилане. Но в блендер масата е по-хомогенна. 

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft