Домашни пилешки кебапчета
27 Март 2014
14422
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
500 гр. мляно пилешко месо
2 супени лъжици сметана
150 гр. кашкавал
50 гр. пармезан
50 гр. бекон
3 с.л. хлебни трохи/галета
2 супени лъжици нарязан магданоз
половин глава ситно нарязан лук
1 яйце
олио
сол и черен пипер
В купа омесете добре мляното пилешко месо, настъргания кашкавал, ситно нарязания бекон, пармезана, магданоза, сметаната, лука, яйцето и хлебните трохи.
Добавете подправки на вкус и хубаво омесете с ръце, за да се получи равномерна смес.
Оставете обърканата кайма да престои 60 минути в хладилник.
След това с навлажнени ръце оформете от сместа кебапчета.
Изпържете ги в сгорещено олио, докато се зачервят приятно от всички страни.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари