сьомга – 80-100 г
краставица – 100 г
крема сирене – около 100 г Филаделфия
нори – 2 листа
ориз – 1 ч.ч. (сварен)
Сварете ориза, вземете 1 лист от нори листата и го поставете с лъскавата страна надолу върху рогозка за суши или върху по твърдо парче плат.
Разстелете внимателно готовият топъл ориз до 3/4 на листа, намажете с филаделфия по цялото протежение на ориза, след което поставете половината от сьомгата разстлана на ивица. Поставете до сьомгата нарязана на тънки ивички краставица.
Завийте сушито като леко притискате, за да стане стегнато. След като навиете целият лист нарязваме рулото на 8 части. Останалите продукти се приготвят по същия начин.
Аранжирайте с уасаби и маринован джинджифил и сервирайте със соев сос.