Домашно фъстъчено масло
13 Януари 2012
13763
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Фъстъците се обелват от кафявите люспи и се запичат в сух тиган, докато започнат да ухаят. Смилат се, като се налива на тънка струйка само толкова олио, че да стане гладък крем. Накрая се слагат щипка сол (или повече) и захарта, бие се, за да се стопят.
Ако кремът ще се използва за барбекю, към печено месо или за сосове и готвене, не се слага захар.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари