Дори най-евтината риба ще има по-добър вкус от сьомгата: ето какво да добавите в тигана при пържене

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Дори най-евтината риба ще има по-добър вкус от сьомгата: ето какво да добавите в тигана при пържене
2939
Снимков материал: pixabay.com
Дори най-евтината риба ще има по-добър вкус от сьомгата: ето какво да добавите в тигана при пържене

Пърженето е един от най-вкусните начини за приготвяне на риба. Ако обаче не разполагате с достатъчно средства, за да си купите някоя "баровска" риба (например сьомга или ципура), може да използвате този малък трик, с който вкусът и на най-евтината рибка ще бъде като на гурме-ястие! И между другото продуктът, който прави чудеса с пържената риба , го има във всяка кухня.

пържена риба

Не е необходимо да купувате скъпи сортове червена риба, за да получите гурме ястие за вечеря. Дори бюджетните опции могат да бъдат сервирани не по-лошо, отколкото в ресторант.

Постигането на такъв ефект не е толкова трудно. Първо нарежете рибата, посолете, добавете подправки на вкус. И започнете да пържите, на този етап се нуждаем от специална съставка .

Поставете парчетата риба в сгорещено растително масло. И след това добавете същото количество масло в тигана. Този прост метод ще направи рибата много по-вкусна.

хрупкава пържена риба

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft