Пърженето е един от най-вкусните начини за приготвяне на риба. Ако обаче не разполагате с достатъчно средства, за да си купите някоя "баровска" риба (например сьомга или ципура), може да използвате този малък трик, с който вкусът и на най-евтината рибка ще бъде като на гурме-ястие! И между другото продуктът, който прави чудеса с пържената риба , го има във всяка кухня.
Не е необходимо да купувате скъпи сортове червена риба, за да получите гурме ястие за вечеря. Дори бюджетните опции могат да бъдат сервирани не по-лошо, отколкото в ресторант.
Постигането на такъв ефект не е толкова трудно. Първо нарежете рибата, посолете, добавете подправки на вкус. И започнете да пържите, на този етап се нуждаем от специална съставка .
Поставете парчетата риба в сгорещено растително масло. И след това добавете същото количество масло в тигана. Този прост метод ще направи рибата много по-вкусна.