Дроб по селски
22 Декември 2011
13561
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
свински дроб - 400 гр.
лук - 1 голяма глава
чушки - печени 4 бр.
черен пипер
чубрица
сол
вино - 50 мл.
олио
червен пипер
Лукът се нарязва на едро и се задушава, прибавя се дробът, нарязан на хапки и печените чушки. Подправя се с черен пипер, сол и чубрица.
Когато дробът е почти готов, се прибавят червен пипер и 50 мл. вино.
Готви се, докато остане на мазнина.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари