Дроб-сарма с пилешки дробчета

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с пиле
Дроб-сарма с пилешки дробчета
Дроб-сарма с пилешки дробчета
admin
Добавена от: admin
158054
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Пилешките дробчета се задушават около 3-4 минутина. Отделно се задушават лукът и оризът, докато стане прозрачен. Оризът и дробчетата се изсипват в тавичка. Поръсват се с подправките. Сипват се 3 ч.ч. топла вода и ястието се печедо готовност на ориза. Накрая се залива със заливката, приготвена като за мусака, и се допича.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft