Друсани картофи
![admin](https://i.zajenata.bg/images/0/th_13af5f6b523fc05e7c790c3c67088613.jpg)
22 Декември 2011
22681
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Картофите се измиват с четка и се подсушават с кухненско руло. В тенджера (тиган) с тефлоново покритие се загрява олиото. Прибавят се картофите и се похлупват плътно с капак. Запържват се на среден огън (при мен 2 степен), като се раздрусват често, за да могат картофите да се зачервят от всички страни. След 20 минути се проверяват, дали са омекнали. Ако са готови се прибавя на вкус ситно нарязан копър, пресован чесън и морска сол и 1 с л краве масло. Похлупва се и се раздрусва няколко пъти в продължение на 2-3 минути на слаб огън. Сервира се веднага.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари