Дълбани хлебчета с мекичък пълнеж - истински душички!
11 Март 2016
33535
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
От посочените продукти замесете тесто, покрийте го с кърпа и го оставете да удвои обема си.
След като втаса тестото, разточете го на кора с дебелина от 1 - 1,5 см и с чаша изрежете кръгове.
В тавата, в която ще печете хлебчетата, поставете хартия за печене и върху нея подредете кръгчетата на разстояние. Оставете ги леко да втасат.
Щом се понадигнат, с малка чаша за ракия оформете вдлъбнатини в средата на всяко кръгче.
Около вдлъбнатината намажете тестото с разбит жълтък, а вътре ги напълнете със смес от белтък, кашкавал и салам. Накрая посолете плънката с малко риган, а тестото наоколо поръсете със сусам.
Печете 10-15 минути докато леко се зачервят.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари