Дюлени пралини
22 Декември 2011
5107
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Дюлите се прекарват през преса, за да се получи фина каша, която се смесва с 500-700 г захар. Сместа се вари до получаване на гъст мармалад. Мармалада се разстила върху домакинска хартия, намазана с олио и се запича (изсушава) в много слаба фурна за няколко часа. Когато повърхността засъхне, мармаладеният лист се нарязва на квадратчета, които се овалват в кристална захар.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари