Дядовата глезена свинска манджа в гърне
16 Февруари 2016
46350
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1. Месото се поставя в глинено гърне, добавят се водата, виното, черен пипер, риган, сол, подправки на вкус и къри. Гърнето се покрива с фолио и се пече час и половина в силна фурна.
2. Докато месото е във фурната, в тиган се запържват лукът, морковите и гъбите. Сместа се добавя към месото, хубаво се разбърква и се връща във фурната за още 20-25 минути.
3. Преди изваждане се поръсва с настърган или нарязан на тънки парченца кашкавал.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари