Е такава баница не сте яли никога!
11 Септември 2015
110575
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
картофи - 1.5 кг
кори за баница - 1 пак. готови кори
сирене - 500 г
олио - 1 к.ч.
масло - 80 г
черен пипер
Сваряваме картофите в подсолена вода, обелваме ги и ги оставяме да се охладят.
Настъргваме ги на едро ренде и добавяме натрошеното сирене, олиото и черен пипер на вкус. Разбъркваме внимателно продуктите.
Намазняваме дъното на подходяща тава. Отгоре нареждаме две от корите, поръсваме с плънка, покриваме с още една кора и полагаме още един пласт плънка. Повтаряме до изчерпване на продуктите, като завършваме с две кори.
С остър нож нарязваме баницата на ромбове. В дупките поставяме парченца масло. Печем баницата за около 35 минути в предварително загрята на 180-200 градуса фурна
Намазняваме дъното на подходяща тава. Отгоре нареждаме две от корите, поръсваме с плънка, покриваме с още една кора и полагаме още един пласт плънка. Повтаряме до изчерпване на продуктите, като завършваме с две кори.
С остър нож нарязваме баницата на ромбове. В дупките поставяме парченца масло. Печем баницата за около 35 минути в предварително загрята на 180-200 градуса фурна
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари