Е такива яйца не бях яла! Бях на гости на дъщеря ми и направо ми скри шапката! Браво на детето

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Е такива яйца не бях яла! Бях на гости на дъщеря ми и направо ми скри шапката! Браво на детето
Е такива яйца не бях яла! Бях на гости на дъщеря ми и направо ми скри шапката! Браво на детето
17010
Е такива яйца не бях яла! Бях на гости на дъщеря ми и направо ми скри шапката! Браво на детето
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Необходими продукти:
250 грама бутер тесто
4 яйца
8 ивици бекон
50 грама пармезан
1 супена лъжица босилек
сол и черен пипер
 
Начин на приготвяне:
Готовото бутер тесто сложете върху плот, посипан с брашно, покрийте с кърпа и оставете да се размразява.
Включете фурната да се загрява при 200 градуса, покрийте дъното на тава с лист пергамент.
Бекона изпържете до златисто.
Щом тестото се размрази, разрежете го на 4 правоъгълника. Подвийте по сантиметър от всички страни и притиснете с пръсти.
Върху всеки пласт чукнете по 1 яйце, отгоре сложете бекон, който може да нарежете на малки парчета, ако желаете.
Поръсете с настърган пармезан, подправете със сол и черен пипер.
Изпечете във вече горещата фурна за 10-15 минути, докато ястието придобие красив златист цвят, а яйцата не бъдат готови както ги предпочитате.
Поръсете с босилек и поднесете.
Да ви е вкусно!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft