Един нов прочит на любимото ястие на мнозина. Кашкавалена мусака за гладници, ще я обикнете от първия път

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Един нов прочит на любимото ястие на мнозина. Кашкавалена мусака за гладници, ще я обикнете от първия път
Един нов прочит на любимото ястие на мнозина. Кашкавалена мусака за гладници, ще я обикнете от...
34481
Един нов прочит на любимото ястие на мнозина. Кашкавалена мусака за гладници, ще я обикнете от първия път
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Необходими Съставки

кайма - 500 г
картофи - 600 г
лук - 1 глава
чушки - 1 бр. червени
кашкавал - 400 г
магданоз - 3 - 4 стръка
олио - 2 с.л.
червен пипер - 1 ч.л.
черен пипер
сол

Приготвяне на Кашкавалена мусака за гладници

Сварете картофите с обелките.

След това ги обелете и нарежете на филийки Внимавайте да не ги разварите, за да могат да се нарежат. Запържете каймата и нарязаните на ситно лук и чушка заедно с олиото до зачервяване. Подправете с червения пипер, солта и черния пипер. Нарежете кашкавала на тънки квадратни парчета. Подредете половината по цялото дъно и стени на кръгла тава. Наредете получината от картофените филийки, сипете каймата навсякъде.

Покрийте с останалите картофи и отгоре наредете последния кашкавал. Поръсете с нарязания магданоз и запечете до златисто в гореща фурна на 200 градуса.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft