Една МАЛКА ЧАШКА прави чудо – изхвърля слузта от белите дробове на децата и повишава имунитета:

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
По-здрави
Една МАЛКА ЧАШКА прави чудо – изхвърля слузта от белите дробове на децата и повишава имунитета:
16367
Снимков материал: pixabay.com
Една МАЛКА ЧАШКА прави чудо – изхвърля слузта от белите дробове на децата и повишава имунитета:

Тази смес се е доказала като особено ефективна при облекчаване на детската кашлица и възстановяване на имунитета . Тази рецепта е предназначена за деца, които кашлят от дни и се чува леко „скърцане“ от белите дробове.

Една малка чаша от тази смес ще им помогне да се отърват от излишната полепнала по дробовете слуз и да подсилят имунитета си. Рецептата идва от народната, природна медицина.

смес за бели дробове

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ:

  • 1 чаша обелен и почистен овес (или овесени ядки)
  • 1 чаша захар или мед (може и по-малко)
  • 1 чаша вода

ПРОЦЕДУРА:

Измийте овесените ядки и ги сложете в тенджера заедно с чаша вода и чаша захар. Мерителната чашка е 200 мл.

След като заври, се оставя да поври още няколко минути. Най-добре е сместа да се вари през нощта и да престои до следващата сутрин.

На сутринта прецедете овесените ядки и съхранявайте лечебния сироп в стъклена бутилка или буркан.

Съхранява се в хладилник. Това количество ще ви стигне за 4-5 дни.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Пийте по една ракиена чаша (30 мл) всяка сутрин на гладно през следващите 40 дни. След това се прави почивка от 15 дни, след което процедурата се повтаря.

Важно е да не се пропускат дните и продължителността на лечението от 40 дни, почивка от 15 дни и прием отново в период от 40 дни. След този период детето ще е с укрепнал имунитет и вече няма да е предразположено към настинки и вируси.

Защо овесени ядки?

Изследванията показват, че овесът е една от най-добрите храни и една от най-лечебните билки в природата. Съдържа изобилие от биологично лечебни съединения, включително лецитин, витамини А и В, протеини и киселини, ниацин, биотин, калций, желязо, фосфор, цинк, калий, магнезий, йод и други важни за живите същества елементи, следи от които се съдържат в овеса.

Овесените ядки, приготвени на бульон или супа, са незаменима храна за пациенти, възстановяващи се от операции на стомаха и червата, язва на стомаха, жълтеница, както и заболявания на белите дробове и гърлото, жлъчния мехур, бъбреците, кръвообращението и диабет.

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft