Една от любимите ми рецепти, която винаги изненадва: Днес я направих за гостите и изчезна за секунди

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Една от любимите ми рецепти, която винаги изненадва: Днес я направих за гостите и изчезна за секунди
Една от любимите ми рецепти, която винаги изненадва: Днес я направих за гостите и изчезна за секунди
7757
Една от любимите ми рецепти, която винаги изненадва: Днес я направих за гостите и изчезна за секунди
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Необходими продукти:
1 тесто за пица (400 грама)
6 супени лъжици доматен сос за пица
240 грама колбас пеперони - нарязан на тънко
9 резена зряла моцарела
1/2 чаена чаша чесново масло (чесън + разтопено масло)
За соса:

1/2 чаена чаша майонеза
1/2 чаена чаша мътеница
1/4 чаена чаша кетчуп
по 1 супена лъжица див лук, сол, пипер, чесън на прах, босилек и риган
Начин на приготвяне:
Разточете тестото на правоъгълник и го намажете с доматения сос.

Подредете плътно едно до друго резените пеперони по цялата повърхност на тестото. Покрийте с моцарелата.

Навийте на стегнато руло.

Сложете го в кексова форма (предварително намазнена) и притиснете добре двата края на рулото, за да се свържат.

Намажете с чесновото масло и печете 30 минути в предварително подгрята на 180 градуса фурна.

Докато пицата във формата за кекс се пече, пригответе дипа, като смесите всички продукти е малка купичка, за да се съчетаят текстурите.

Сервирайте пицата топла, за да се насладите на топящия се кашкавал, заедно с майонезения сос.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft