Едно време баба ми правеше кренвирш с кашкавал на скарата, умирах за него, а сега вече се прави по този модерен начин

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Едно време баба ми правеше кренвирш с кашкавал на скарата, умирах за него, а сега вече се прави по този модерен начин
Едно време баба ми правеше кренвирш с кашкавал на скарата, умирах за него, а сега вече се прави...
17481
Източник: http://recepti.gotvach.bg
Едно време баба ми правеше кренвирш с кашкавал на скарата, умирах за него, а сега вече се прави по този модерен начин
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Необходими Съставки

кренвирши - 6 бр.
тесто - 250 г
кашкавал - 100 г

 

Начин на приготвяне

Ако шишчета ви са малки, кренвиршът се разделя на 2 (по половин кренвирш на шишче). Всеки кренвирш се нанизва на шишче.

С нож режем всеки кренвирш по диагонал докато го въртим.

Вземаме тестото, режем го на 6 равни части, правим ги на фитили и ги увиваме около кренвирша.

Настъргваме кашкавала и поръсваме кренвиршите. Печем в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft