Езогелин чорбасъ
9 Декември 2012
19476
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
В тенджера загряваме мазнината и запържваме леко нарязаният лук и скилидките чесън. Наливаме бульона и като заври добавяме лещата и ориза, варим 30 минути, добавяме нарязаните картофи и пасираме, но не съвсем до гладка каша. Пасираната супа овкусяваме с подправките и сол и оставяме да се вари още 3-5 минути. По желание всеки може да подправи супата с лимонов сок.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари