Ей заради тази манджичка заобичах свекървата, всеки път като й ходим на гости я прави, а аз докато не изям всичко не тръгвам

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Ей заради тази манджичка заобичах свекървата, всеки път като й ходим на гости я прави, а аз докато не изям всичко не тръгвам
Ей заради тази манджичка заобичах свекървата, всеки път като й ходим на гости я прави, а аз...
218922
Ей заради тази манджичка заобичах свекървата, всеки път като й ходим на гости я прави, а аз докато не изям всичко не тръгвам
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Истинска вкусотия става този лесен и страшно апетитен специалитет

Защо не си завъртим нещо по-така за вечеря или за предстоящите почивни дни?! Тази рецепта е за един чудно вкусен специалитет, който ви предлагаме най-отговорно.

Защото сме сигурни, че ще ви хареса, а месото, приготвено в него, направо се разтапя само в устата. Лесно, сравнително бързо и много, много, ама много вкусно става.

 

Толкова вкусно става и месото е така крехко и разпадащо се само, че не можеш да спреш да ядеш просто

Трябват ни около 500 грама свинско месо, три или четири лъжици олио, един литър смлени домати, риган, мащерка, черен и червен пипер, три глави лук и сол на вкус.

А за заливката взимаме четири яйца, 300 грама сирене и половин връзка магданоз.

 

Взимаме една тавичка с капак или глинен съд, което ще е още по-добре и на дъното му слагаме олио.

После нареждаме месото, което е нарязано предварително на хапки. Върху месото слагаме нарязания лук – режем го на по-едри полумесеци.

Посоляваме и добавяме всички изброени подправки като количеството е според нашия вкус. Накрая сипваме вода така, че да се покрие месото и захлупваме съда. Печем във фурната, докато месото стане крехко и чак тогава изсипваме вътре смлените домати. Продължаваме да допичаме, докато остане на мазнинка.

Чак накрая заливаме ястието със заливката от разбитите вече сирене и яйца, а най-отгоре поръсваме със ситно накълцания магданоз. Пак похлупваме съда и печем за около десетина минути, не повече.

Направете си тази лесна вкусотийка и ще видите колко прекрасна става. Желаем ви добър апетит и да ви е много сладко на всички!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft