Ей такива чушки не бях яла досега, няма такава вкусотия кой каза, че трябва да се пълнят с кайма

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Ей такива чушки не бях яла досега, няма такава вкусотия кой каза, че трябва да се пълнят с кайма
Ей такива чушки не бях яла досега, няма такава вкусотия кой каза, че трябва да се пълнят с кайма
26567
Ей такива чушки не бях яла досега, няма такава вкусотия кой каза, че трябва да се пълнят с кайма
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Тази година има много сладки чушки. Успях да се подготвя за зимата и да се насладя максимално на какви ли не рецепти с тях . Следващата стъпка е да приготвите пълнените чушки с пиле във фурна, тази рецепта наскоро я открих, но е фантазмагория . О, и това ястие е невероятно! Въпреки простотата на приготвяне и малкия избор на съставки, резултатът е невероятен! Само шест сладки чушки правят вкусно ястие, което може да бъде полезно за цялото семейство.

Често пълнежът в пълнените чушки е сух. Най -често това се случва с мляно пиле, тъй като съдържа по -малко сок. Решаването на този проблем е толкова лесно, колкото и обелването на круши. Вместо кайма, тази рецепта включва използването на пилешко филе под формата на нарязани парчета, а заквасена сметана и подправки се добавят към маринатата за допълнителна сочност. Обърнете внимание и не забравяйте да готвите!

 

Съставки

чушка 6 бр.

Пилешко филе 300 гр

Домат 2 бр.

Зелен лук 50 гр

Магданоз 1 пакет

кашкавал 100 гр

Сметана 2 супени лъжици

Сол на вкус

Черен пипер (смлян) вкус

 

Подготовка

За пълненето на пипер нарязвайте пилешкото филе на малки кубчета и го изпращайте в отделна купа. Сложете нарязан зелен лук и нарязан магданоз там.


Обелете доматите по всеки удобен начин, нарежете и изпратете при месото и подправките. Подправете със сол и черен пипер, добавете заквасена сметана и разбъркайте добре. Пълнежът е готов.


Нарежете сладките чушки наполовина по дължина, отстранете сърцевината със семената. Поставете пълнежа в тях и поставете чушките върху лист за печене, покрит с пергамент.


Печете на 180 градуса за 30 минути. След това поръсете с настърган кашкавал и продължете да готвите, докато се разтопи напълно.

Публикувайте пълнени чушки с пиле може да бъде не само семейна трапеза, но и за празничната трапеза, като топла закуска или отделно ястие. Сигурен съм, че гостите ще останат доволни, доволни!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft