![admin](https://i.zajenata.bg/images/0/th_13af5f6b523fc05e7c790c3c67088613.jpg)
Битата сметана и кувертюрът се затоплят леко. Смесват се и се оставят в хладилника за около 5 часа. Вареното тесто се приготвя, като водата, маслото и захарта се слагат да заврат заедно. Прибавя се брашното и се бърка, докато се сгъсти и на дъното на тенджерата се образува млечен слой. Тестото в друг съд и яйцата се прибавят едно след друго. Слага се и бакпулверът и се разбърква. Тестото се пълни в плик за шприц с форма – звезда. Върху намазнена хартия с диаметър 18 см за печене се шприцоват кръгли еклери един до друг, така че да се получи кръг. Сладкишът се пече за 40 минути в предварително загрята до 220 C фурна. Изважда се и докато е още топъл, се разполовява хоризонтално на две. Оставя се да се охлади. Измитите ягоди се разполовяват. Смесват се със сметаната и настърганата кора от лимон. Вътрешността на венеца се напълва с тази смес. Отгоре се поръсва със захар.