Еклерова торта
22 Декември 2011
134894
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
2бр.пандишпанови блата,
10бр.еклери
4пак.ванилов крем на др.Йоткер
4пак.желатин
прясно мляко за разбиване на крема (според указанията на опаковката)
1кутия сладкарска сметана
плодове
шоколадови пръчици
Първият блат се сиропира, намазва се с 2 пак. крем, който е разбит с прясно мляко и добавени 2 пак.желатин. Отгоре се подреждат еклерите, слагат се плодове по желание, поставя се вторият блат. Намазва се с втората доза крем и се оставя за 20 мин. в хладилник да се стегне. Украсява се по желание с охладената сметана. Когато тортата е готова, трябва да престои в хладилник поне 6 часа, за да се стегне.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари