Експресна баница с домашна юфка
22 Декември 2011
177736
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
200 г домашна юфка
3-4 бр. яйца
1/2 ч.ч. кисело мляко
200 г сирене
1 ч.л. сода бикарбонат
500 мл газирана вода
60 г масло
В намазана с мазнина тава се слага юфката. В отделен съд се разбиват яйцата, киселото мляко - с разтворена в него 1 ч.л. сода бикарбонат, натрошеното сирене, газираната вода и разтопеното масло. С получената смес се залива юфката и се разбърква добре. Пече се в умерена фурна до порозовяване. Може по желание да се наръси с мак или сусам.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари