Вкусни, бързи и много прости бисквитки с ябълки , в които ще се влюбите. Най-вкусният деликатес към чаша горчиво кафе. Тези ябълкови сладки по италианска рецепта се приготвят без формички и рязане, което ги прави уникално лесни.
Италиански ябълкови бисквити
Продукти:
2 яйца
0,5 чаши захар (100 г)
Ванилова захар (15 г)
1/2 пак. масло (100 г)
2 чаши брашно + 1/3 чаши брашно (300 г)
2 чаени лъжички бакпулвер (8 г)
2 ябълки (350 г)
2 супени лъжици портокалова кора (36 г)
2 супени лъжици пудра захар (20 g)
Приготвяне:
Разбийте яйцата на пяна с двата вида захар.
Добавете размекнатото масло и разбийте.
Накрая добавете пресятото брашно с бакпулвера и объркайте еднородно тесто.
Обелете ябълките и ги нарежете на малки кубчета, разбъркайте в тестото.
С две чаени лъжички разпределете сместа на купчини върху тава, застлана с хартия за печене.
Печете на 170 градуса до златисто-кафяво.
Поръсете с пудра захар и може да им се насладите!