Елементарен начин да получите надути картофи с хрупкава кожичка във фурната

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Елементарен начин да получите надути картофи с хрупкава кожичка във фурната
Елементарен начин да получите надути картофи с хрупкава кожичка във фурната
2020
Елементарен начин да получите надути картофи с хрупкава кожичка във фурната
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Този картоф е достоен заместител на добре познатите пържени картофи. Децата обичат, когато хрупкавата кожа се напуква с пращене.

В същото време готвенето не отнема много време.

Съставки:

  • десет малки картофа;
  • малко сол;
  • масло

Подготовка:

  • Измийте картофите и го нарежете наполовина.
  • Поръсете всяка половина със сол.
  • След това разтрийте картофите с плоските страни, докато се образува сок.
  • Поставете парчетата картофи, нарязани нагоре, върху лист за печене, покрити с хартия за печене. Поради солта картофите се надуват по време на печене.
  • Печете на 180 градуса за около 50 минути.
  • След това изключете фурната и оставете картофите за още 20 минути.
  • Преди сервиране картофите се намазват с разтопено масло.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft