Ирина Тенчева, съпругата на продуцента Иван Христов, разбира от добра храна. Все пак това е нещото, с което изкарва препитанието на семейството - неин е популярният ресторант "Иритуали", предпочитано място за похапване в столицата.
Като всяка жена, Ирина също стриктно следи какво похапва, а напоследък русокосата дама се е увлякла по модерната кетодиета, която залага на мазнините като средство за отслабване.
Менюто на многодетната майка прелива от яйца, сирена и различни видове източници на въглехидрати - от захарта и меда, през хляба и картофите, до плодовете.
Жената на Иван Христов показа наскоро какво слага на масата си за обяд. В чинията й се мъдят резен шунка, раздробен на лентички, едно пържено яйце и три чери доматчета. В купичка до въпросната чиния е сервирано едно намачкано авокадо с 20 гр. орехи и две лъжици пармезан Това съчетание от хранителни продукти според Ирина е перфектното начало на деня и съдържа точно 570 калории.