Ето и моята тайна за сочно и крехо месце: Оставете го да престои с тази марината за една нощ!...
2 Август 2017
9025
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
1 килограм пилешко филе
черен пипер и кимион според вкуса
няколко стръка пресен копър
2-3 нарязани кисели краставички
1 чаена чаша марината от кисели краставички
1 чаена лъжичка къри на прах
Нарежете филето и го сложете в тава. Подправете месото с кимион, черен пипер и къри.
Разбъркайте и налейте маринатата от краставичките.
Оставете пилешкото да престои за една нощ и на другия ден загрейте скара. Запечете за 2-3 минути. Подредете грилованото месо в тенджера и прибавете останалата марината.
Загрейте фурната на 200 градуса и запечете за 20 минути. Охладете, разпределете месото в порции и гарнирайте с пресен копър и краставички.
Оставете пилешкото да престои за една нощ и на другия ден загрейте скара. Запечете за 2-3 минути. Подредете грилованото месо в тенджера и прибавете останалата марината.
Загрейте фурната на 200 градуса и запечете за 20 минути. Охладете, разпределете месото в порции и гарнирайте с пресен копър и краставички.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари