Какво правите с леко втвърденият вчерашен хляб ? Храненето на гълъбчетата е благородна причина, разбира се, но не всички ние го използваме по този начин. Но ние имаме една гениална идея как да го използвате,за да не отиде в кофата
Това ястие се приготвя само за 30 минути, но цялото семейство ще бъде толкова щастливо, колкото не можете да си представите. Ето и нашето икономично предложение за менюто ви:
Необходими съставки
хляб 700 гр
яйце 2 бр.
пармезан 80 грама
прясна мляко 300 ml
Зехтин 50 ml
Пилешка шунка или обикновена 150 грама
Чери домати 10 бр.
риган 1 ч.л.
моцарела 200 g
сол на вкус
Черен пипер на вкус
- Нарежете хляба на малки кубчета и изсипете в дълбока купа.
- Добавете яйцата към хляба. Пипер и сол, ако искате може и да добавите някоя от любимите ви подправки. Настържете пармезанът върху финно ренде.
Какво ще кажете? Страхотна, нали?
Този богат пай може да се сервира като самостоятелно ястие или като отлично допълнение към топла супа от зеленчуци. Семейството винаги ще оцени новото ястие и вашите усилия. И ако пайът наистина ви хареса, не се страхувайте да използвате и пресен бял хляб, защото от вчера вече няма
Споделете рецептата с приятелите си, ако ви е харесала!