Рецепта: Kulinaria.net. Снимки: Nina Todorova Photography
Ето как да си направите обърната баница с готови кори- вкусотия до шия за нула време
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
-
Взимаме две кори и ги намазваме с малко олио.
Отгоре добавяме малко от натрошеното сирене. Навиваме на руло и поставяме в ненамаслена тавичка. Процедурата повтаряме докато корите ни свършат.
В купа разбиваме яйцата заедно с газираната вода и с тях заливаме вече навитите в тавата кори. Разпределяме маслото отгоре.
Поставяме в предварително загрята на 180 градуса фурна. Печем до готовност (около 45 минути).
След това изваждаме баницата и я обръщаме върху високи предмети, като по средата трябва да остане празно място - може да ползвате две тенджерки. Оставяме така баницата около 10-15 минути, след което я връщаме в нормална форма и я покриваме с кърпа за 10-ина минути.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари