Откакто панирам кашкавала така, вече не се разтича из цялата кухня при пържене - лесно и мнооого вкусно!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Откакто панирам кашкавала така, вече не се разтича из цялата кухня при пържене - лесно и мнооого вкусно!
Откакто панирам кашкавала така, вече не се разтича из цялата кухня при пържене - лесно и мнооого...
17953
Откакто панирам кашкавала така, вече не се разтича из цялата кухня при пържене - лесно и мнооого вкусно!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Паниран кашкавал - вкусотията, която всички обожаваме, но правим рядко. Първо, че качественият кашкавал струва скъпо, и второ - задължително ни се разтича и после неуспешно се опитваме да го съберем из целия тиган.

Днес обаче ще ви зарадваме с идеалната рецепта за паниран кашкавал - гаранция, че никога повече няма да ви се разпадне или разтече! Ето как се прави перфектният паниран кашкавал в кори за баница :

Паниран кашкавал в кори за баница

Продукти:

12 еднакви парчета кашкавал

2-3 яйца

кори за баница

олио

Приготвяне:

Увийте всяко парче в кора за баница, потопете в разбити яйца и изпържете в загрято олио от двете страни.

Ето и подробната рецепта с видео:

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft