Вкусът на малките Рафаело бомбони означава да потънете в една уникална рецепта - комбинация от сладки млечни продукти обединени в смес, която никога не можете да забравите.
Добрата новина, вътрешния крем от любимите Рафаело бонбони можете да приготвите сами, а същата може да я използвате по хиляди различни начини.
От неч може да направите невероятни сочни сладкиши:
Сами да направите оригиналните бонбони
мъфини ...
Необходими съставки:
- 70g кокосови стърготини
- 400g кондензирано мляко
- 200g масло
- 200g бял шоколад
Приготвяне:
1. Разтопете маслото и белият шоколад на ниска температура при непрекъснато разбъркване, за да не загори
2. След това, добавете кондензираното мляко и разбъркайте.
4. След това добавете кокосовите стърготини и отново разбъркайте добре.
5. Така подготвеният "Рафаело" крем поставете в купа и съхранявайте в хладилника от 3 до 4 часа или използвайте веднага за подготовка на някоя рецепта.
Оставете се на сладките изкушения, а като вдъхновение, използвайте тези снимки