Месо по селски: Как да стане толкова сочно и меко, че да се разпада и топи в устата!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Месо по селски: Как да стане толкова сочно и меко, че да се разпада и топи в устата!
Месо по селски: Как да стане толкова сочно и меко, че да се разпада и топи в устата!
83229
Месо по селски: Как да стане толкова сочно и меко, че да се разпада и топи в устата!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Това сочно месо се приготвя чрез комбиниране на традиционни и съвременни техники. Вкус, който няма да можете да забравите. Това, което е характерно в рецептата, е бързият начин на приготвяне, без дълго печене и здушаване, така че соковете на месото остават уловени в него, а то остава меко и сочно. Опитайте! Ето рецептата за уникално сочното Месо по селски :

Месо по селски

Продукти: 

8-10 свински пържоли

2 глави лук

сол

брашно

риган

черен пипер

малко слънчогледово олио и зехтин

3 супени лъжици бяло вино

1 стрък розмарин

1 скилидка чесън

месо по селски

Начин на приготвяне: 

Загрейте слънчогледовото олио в голям тиган. Добавете необелени скилидки чесън и стрък пресен розмарин. Овкусете месото със сол и черен пипер. Оваляйте го в брашно и го запържете в сгорещено олио, докато придобие приятен златист цвят.

Извадете го върху кухненска кърпа.

Нарежете лука на полумесеци и го пасирайте с щипка сол. Сложете чаша зехтин в друг тиган. Отдолу сложете пасирания лук, отгоре месото и завършете с останалия лук.

Залейте с 2-3 супени лъжици бяло вино и още толкова гореща вода. Поръсете с щипка риган или чубрица. Покрийте и оставете да къкри около 15 минути на слаб до среден огън.

Ястието се сервира горещо със салата по желание!

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft