Опитайте нов начин за приготвяне на вкусни панирани филийки с ароматен пълнеж! Тази закуска ще се хареса както на деца, така и на възрастни. Вкусно, просто и креативно! За целта ви трябват най-обикновени продукти - филийки хляб, наденички (кренвирши), яйца и сирене. Ще приготвите най-вкусните и бързи хлебни рулца на света:
Панирани пълнени хлебни рулца
Продукти:
- 4 наденички;
- 2 яйца;
- 4 филийки хляб;
- 4 филийки сирене;
- 50 гр. шунка/надениц/всякакво месо;
- 2 с.л.
Приготвяне:
Изрежете корите от филийките хляб. Разточете всяка филийка с точилка. Отгоре сложете резен кашкавал + наденичка. Навийте на руло. Получавате общо 4 рула.
Разбийте яйцата със солта, черния пипер и млякото. Потопете всяко рулце в яйчената смес.
Запържват се в малко олио до зачервяване от всички страни.
В останалата яйчена смес нарежете зеления лук и малко наденица/шунка/варено месо (напр. варени пилешки гърди, печено свинско и др.).
Добавете още малко олио в тигана, сложете вътре изрязаната кора от хляба без средата. Изсипете вътре яйчената смес с наденичката. Запържете под капак от двете страни до златисто кафяво. Повторете това с всички останали корички хляб.
Така получавате цели два варианта на вкусна и ароматна закуска с едно готвене!