Ето какво слагам аз на пържените филийки освен яйца и стават неустоимо вкусни:
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Пържени филийки - кой ли не ги е приготвял? Всички знаем, че трябва да ги потопим в разбито яйце преди пърженето, а пък французите им добавят и малко прясно мляко, от което филийките стават меки и пухкави.
Ние пък имаме за вас перфектната рецепта за пържени филийки или по-точно за панировка на филийките , с която гарантирано ще си оближете пръстите! Съдържа 3 съставки, които ги има във всяка кухня, и е просто идеална!
Получават се неустоимо вкусни и апетитни златни филийки , които привличат окото и галят небцето. Запишете си рецептата:
Перфектните пържени филийки
Продукти:
• яйца - 3 бр.;
• брашно - 2 с.л.;
• кисело мляко - 2 с.л.;
• хляб
Приготвяне:
В купа се разбиват и трите продукта, нужни за панировката на любимите пържени филийки.
Филийките се потапят в сместа и след това се пържат в нагрята мазнина. Накрая може да се гарнират със сладко, сирене, мед, течен шоколад или друго. Да ви е сладко!
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари