Ето я и тайната на печените бутчета с хрупкава коричка. Ще си оближете пръстите само трябва да...
5 Май 2016
38742
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
пилешки бутчета - 11 бр. долни
лимонов сок - от два лимона
сол - на вкус
червен пипер
олио
галета
Бутчетата надупчвам с вилица.
Смесвам малко олио и лимонов сок, сол на вкус, с които бутчетата престояват 2-3 часа.
Преди да сложа да се пекат, обтривам с червен пипер, овалвам в галета и редя в тавичка, покрита с алуминиево фолио, намазано с мазнина.
След като всички бутчета са направени така, прецеждам течността и на няколко места слагам от нея при бутчетата, като внимавам да не попадне върху тях, покривам тавичката с фолио и пека на 200 градуса за 50 мин.
След това махам фолиото и пека още до приятен цвят.
Приятен апетит!
Източник: gotvach.bg
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари