Ефектни цветя с кренвирш и яйце
10 Юли 2012
51659
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Кренвиршите се разрязват на две по дължина, след което се правят напречни разрези, но не до края, за да не се пречупят. Оформят се на кръг и с клечка за зъби се захващат двата края. В така приготвените цветни венчета се чуква по едно яйце и леко се запича, като малко преди готовност се слага и парче кашкавал и се дозапича до готовност на яйцето. Пекат се върху хартия за печене, за да не залепнат, или в тавичка с незалепващо покритие.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари