Ех, че вкусно! Тази запеканка е върхът, всеки път се убеждавам в това като я правя

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Ех, че вкусно! Тази запеканка е върхът, всеки път се убеждавам в това като я правя
Ех, че вкусно! Тази запеканка е върхът, всеки път се убеждавам в това като я правя
15225
Ех, че вкусно! Тази запеканка е върхът, всеки път се убеждавам в това като я правя
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

В тях има нещо специално Това, което се превръща в удоволствие за всички вкусови рецептори , струва малко и засища бързо, какво да иска повече човек.. И тогава фразата, че гъбите са доста тежка храна, отива някъде във фонов режим. Изглежда, че във всяко ново ястие се разкрива проста съставка, която може да го направи убийствено вкусно

Тази запеканка без брашно е рецепта за изключително вкусно ястия. Много гъби, изобилие от лук, голяма порция сметана и дори крема сирене! Не картофи, които често добавяме към подобни рецепти този път няма. Само малко зелено за цвят и аромат.

 

Необходими Съставки

 гъби 300 g (печурки)

лук 100 g

праз-лук 100 g

сметана 150 ml

Крема Сирене 150 грама

Слънчогледово масло 2 супени лъжици

сол на вкус

червен пипер на вкус

яйце 2 бр.

масло 20 грама

копър 1/2 удар.

магданоз 1/2 удар.

 

Приготовление:

  1. Измийте гъбите. Обелете ги. Нарежете ги на тънки филийки и с кубчета лук по същия начин действайте.нарязани гъбида нарязвате лука
  2. Първо изпържете лука в маслото. След това изсипете гъбите в тигана. Добавете сол и черен пипер. Изчакайте 10 минути. Изсипете в друг контейнер. Оставете настрана, за да се охлади.пържени гъби
  3. Разбъркайте сметаната, яйцата и крема сиренето докато стане гладка текстурата. Почистете зелените подправки. Смесете разбърканите яйца, сметана и крема сирене, зелените подправки и охладените гъби.яйца с млякода нарязвате зеленитегъби със зеленина
  4. Намажете формата с масло, където ще печете ястието.
Сложете в него всичко. Изпратете в предварително загрята фурна да се пече при 190 ° C в продължение на 50 минути. Изключете фурната, не бързайте да махнете формата. Оставете я да остане вътре още 15 минути.гъбна запеканкапай с гъби
Сервирайте като  студена закуска или горещо ястие според зависи как обичате да го консумирате.
Ако рецептата ви е харесала споделете с приятелите си!
Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft