Жабешки бутчета по провансалски

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с риба
Жабешки бутчета по провансалски
Жабешки бутчета по провансалски
admin
Добавена от: admin
10354
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

600 г средно големи жабешки бутчета
120 г масло
1/2 лъжица олио
70 г прясно мляко
1 лъжица нарязан магданоз
1 скилидка чесън
1 лъжица брашно
1 лъжица лимонов сок
черен пипер
сол

Разбъркваме млякото с черен пипер и сол, потапяме жабешките бутчета в сместа, след което ги овалваме в брашно. Поставяме бутчетата в 50 г разтопено масло и олио и пържим около 12 минути, докато се зачервят. Прибавяме лимоновия сок, магданоза, предварително запържения чесън и щипка черен пипер. Подреждаме ястието в затоплено блюдо и заливаме с останалото масло, в което сме изпържили чесъна. Украсяваме ястието с лимонови резенчета.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft