Желиран прасковен мус
23 Август 2013
6644
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Залейте измитите и почистените от костилките праскови с 1 1/2 ч.ч. вода и ги сложете да се варят, докато омекнат. След това ги претрийте и добавете 250 г захар, коняка и разтопения желатин. Разбийте получената смес и я оставете да се охлади. След като изстине, добавете лъжица по лъжица разбитите на сняг с останалата захар белтъци. Изсипете десерта в чаши или една по-голяма форма и го приберете на студено, за да се желира. Поднесете с розички от разбита сметана.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари