Жени от цял свят се влюбиха в салатата на Дженифър Анистън - ето звездната й рецепта:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Жени от цял свят се влюбиха в салатата на Дженифър Анистън - ето звездната й рецепта:
Жени от цял свят се влюбиха в салатата на Дженифър Анистън - ето звездната й рецепта:
9394
Източник: edna.bg
Жени от цял свят се влюбиха в салатата на Дженифър Анистън - ето звездната й рецепта:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Сигурно си спомняте легендарния образ от сериала "Приятели", който превърна актрисата Дженифър Анистън в звезда. Нейната героиня Рейчъл не бе никак на "ти" с кулинарията и единственият й що годе добър кулинарен опит бе одобрен единствено от Джоуи, който не е особено претенциозен.

Е, оказа се, че Анистън няма нищо общо с героинята си, поне в кулинарно отношение!

Ако все още не сте чували за салатата на Дженифър Анистън , за която всички говорят, днес ще поправим тази несправедливост.

Оказа се, че това леко и питателно ястие се харесва на всеки, опитал го, и е чудесна алтернатива на лек и вкусен обяд (или вечеря).

Ето защо не е никак изненадващо, че рецептата за любимата салата на актрисата стана истински хит в социалните мрежи и всички се надпреварват да я приготвят и хапват.

Легендата гласи, че Дженифър Анистън, Кортни Кокс и Лиса Кудроу са яли тази салата всеки ден в продължение на 10 години, докато са снимали "Приятели". Анистън е била тази, която е открила вкусната салата и е било нещо като традиция между трите приятелки да я хапват за обяд всеки ден.

САЛАТАТА НА ДЖЕНИФЪР АНИСТЪН

салата дженифър анистън

Ето и какво ви трябва, за да си направите нейната салата:

продукти салата

  • 3 кафени чаши булгур (може да се добави и киноа)
  • 1 консерва нахут
  • 1 краставица
  • Половин червен лук
  • Пресен магданоз
  • Прясна мента
  • Сирене фета
  • Печен шам фъстък
  • Лимонов сок
  • Зехтин
  • Сол
  • Черен пипер

Начин на приготвяне:

Булгурът се сварява според указанията на опаковката и се оставя да изстине. Краставиците се режат на кубчета, лукът - на ситно, както и ментата, магданозът и шам фъстъкът.

В купа се слага булгурът, а към него се прибавят всички нарязани съставки, заедно с нахута. Последно се натрошава сиренето.

Накрая овкусете със зехтин, лимон, черен пипер и сол на вкус.

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft