Мойте Рецепти
Стъпка 1: В дълбок съд за поставете млякото (трябва да е малко по-топло, но не горещо), чаша брашно, чаена лъжичка захар и маята. Хубаво разбъркайте, така че да няма бучки. Покрийте съда и оставете за 20 минути маята да бухне.
Стъпка 2: В съда с вече шупналата мая добавете едно яйце, 6 чаши брашно, 1 чаша олио и една чаена лъжичка сол. С лъжица хубаво разбъркайте сместа. Междувременно разтопете маслото.
Стъпка 3: Изберете лъжица с размер по желание - в зависимост от това какви искате да са топчетата на погачата. Натопете лъжицата в разтопено масло и гребнете от сместа с брашно. Подредете топчетата едно до друго в тава за печене. Постоянно потапяйте лъжицата в маслото при всяко вземане от сместа.
С останалата част от маслото залейте погачата.
Намажете я с разбитите яйца и поръсете със семена по желание. Оставете я да втаса за 30 минути на топло.
Стъпка 4: Печете при температура от 200 градуса 30 минути.
Настържете отгоре пармезан и оставете погачата малко да се охлади, преди да я извадите от тавата.
Стъпка 5: Сервирайте!