Събота и неделя се използват за забавление и релаксация, така че малък брой хора искат да прекарват много време в кухнята, за да приготвят обяд или вечеря с часове.
Ако сте част от тези хора, тази рецепта е идеална за вас.
Няма да ви отнеме много време, нито мъка - направете си мини рулца с бекон.
6 Броя хляб за тост
6 Броя бекон
1 супена лъжица олио
1 Яйце
2 супени лъжици мляко
Сол по желание
Поготовка:
1. Отрежете краищата на парчетата хляб.
2. Изравнете парчетата с точилка
3. В голяма купа разбийте яйцата.
4. Изпечете беконът за 15 минути на 220 градуса.
5. Поставете олиото в тиган
6. В средата на всяко хлебче поставете бекон, т.е. около бекон завийте филийката.
7. След това потопете в яйцето.
8. Готовите мини рулца запържете в олиото около 3 - 4 минути с непрекъснато въртене.
9. Когато получите златист цвят, вече са готови.
На здраве!