Стрък мента, сушен на слънце глог и шепа стрит валериан. Тройната комбинация е за управителите и главните готвачи на заведения, които шеф Манчев е включил в черния си списък тази пролет.
Голямото завръщане на любимия телевизионен формат „Кошмари в кухнята” ще бъде на 10 март в 21.00 ч.
Акцент за сезона е и разкриването на тънкости от регионалната кухня на страната, съобщават от кухнята на предаването. Девин, Сандански, Пирдоп и Ботевград са само някои от градовете, които ще бъдат навестени от топ кулинарния експерт и неговия екип съвсем скоро.
В специален епизод на предаването шеф Манчев ще направи контролна визитация в няколко от ресторантите, които е консултирал в предишни издания на предаването, за да провери наистина ли масите в ресторантите вече са само с резервации или клиентите с резерви към кухнята. В новите епизоди няма да се разминем с цялата палитра емоции в кухнята – от сълзи от лук до сълзи от радост.
Заедно с новите елементи „Кошмари в кухнята“ няма да изневери на собствената си природа – да събужда за реалността управителите на ресторанти и главните готвачи, но не с бутане по рамото, а с директно нахлуване в кухнята.
Защото „Кошмари в кухнята” е драматично риалити не само за малкия бизнес и неговите успехи и провали, но и огледало на човешките взаимоотношения. На масата в българския ресторант са поставени всички проблеми, с които се сблъсква българското общество и българското семейство през последните години.