Задушен език в гювеч

вход през zajenata.bg
Задушен език в гювеч
admin
Добавена от: admin
44704
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Продуктите са по желание, според броя на порциите и вкуса:
свински език
домати
кромид лук
пресни гъби
моркови
резен целина
люти чушлета
масло
магданоз
черен пипер
червено вино
сол  

Езикът (езиците) се сварява в подсолена вода заедно с ароматните корени - моркови и целина, и се изважда. Нарязва се на кубчета и се поставя в гювеч (гювечета) с предваритено нарязаните лук, моркови, целина, гъби, домати и магданоз. Поставя се по една люта чушка, сол на вкус, залива се с вино, захлупва се и поставя във фурната.
Накрая може и да се залее с разбито яйце, след което отворените гювечета да се върнат обратно във фурната за кратко. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft